LUKA DONČIĆ

Sezul copate in osrečil venezuelsko reprezentanco

Litovska košarkarja sta na tekmo pripeljala otroke. Venezuelci so Luko Dončića prosili za fotografijo, dobili pa veliko več.
Fotografija: Bil je glavni adut Slovenije za preboj v Tokio. FOTO: FIBA
Odpri galerijo
Bil je glavni adut Slovenije za preboj v Tokio. FOTO: FIBA

Nobenega dvoma ni več, da je mladi Luka Dončić košarkarska zvezda svetovnega kova. To je namreč dejstvo. To se je videlo tudi minule dni v Litvi, kjer se je vse vrtelo okoli našega najmlajšega zvezdnika NBA.


Obožujejo ga tudi Litovci, čeprav jim je Luka skupaj s fanti slovenske košarkarske reprezentance pred nosom sunil vozovnico za olimpijske igre. Številni znajo povedati, da sta dva nekdanja litovska asa, Jonas Mačiulis in Darjuš Lavrinovič, na tekmo pripeljala tudi svoje otroke in se tudi sama fotografirala z Dončićem. Simpatično je izpadla tudi pobuda Venezuelcev, ki smo jih premagali v polfinalu.
Copati, s katerimi jih je osrečil. FOTO: TWITTER
Copati, s katerimi jih je osrečil. FOTO: TWITTER

Po koncu tekme je namreč vsa reprezentanca prosila za spominsko fotografijo z Luko, ko pa je eden izmed njih rekel, da tudi njegovi otroci navijajo za našega izjemnega športnika, je Luka brez pretiranega razmišljanja sezul najnovejši model svojih jordank, ki so ravno v času turnirja premierno prišle na trg! Potem jih je podpisal in otrokom poslal lep spomin. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije