ČLOVEK MUMIJA

Roglič objavil šokantno fotografijo, zaradi katere vas bo streslo

Nič ni zlomljeno, je pa ves oblepljen z obliži.
Fotografija: Primož Roglič bo na startu današnje etape. FOTO: Benoit Tessier Pool Via Reuters
Odpri galerijo
Primož Roglič bo na startu današnje etape. FOTO: Benoit Tessier Pool Via Reuters

Eden od favoritov dirke po Franciji Primož Roglič jo je pri včerajšnjem padcu pošteno skupil. Čeprav so njegove kosti cele, pa je utrpel mnogo površinskih poškodb, zaradi katerih ni v najboljšem stanju.

»Situacija ni dobra. A moral sem se nasmejati, ko sem prebral vse dobre želje in pozitivne misli, ki mi jih pošiljate. Danes bo na startu tudi mumija in bomo videli, kako bo šlo,« je zapisal Roglič in se zahvalil. Dodal je še fotografijo, ob kateri vas bo pošteno streslo, saj je ves oblepljen z obliži.



Ni bil pa Roglič edini, ki je padel v kaotičnem zaključku tretje etape. Smolo je imel, ker je padel 10 kilometrov pred koncem. Etapo je končal z zaostankom skoraj minute in pol. Pred začetkom današnje, četrte 150,5 kilometra dolge etape so kolesarji napovedali protest, a ga niso izvedli v takšnem obsegu kot so ga napovedali v ponedeljek. 

Na kilometru nič so ustavili in naredili minutni postanek. Prvih 10 kilometrov etape so odpeljali v zmernem tempu. Na tak način so opozorili organizatorje in od njih zahtevali spoštovanje, kot ga kažejo do Toura tudi oni. Po poročanju RTV naj bi bil tudi spoštovanje do kolesarstva, športa in pokroviteljev tisto, zaradi česar se niso odločili za pravo stavko.



Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije