PADLI ŠAMPION

Poljaki objavili posnetke Primoža Peterke: Moj bog, kaj si je naredil?! (FOTO)

Eden najboljših skakalcev vseh časov je bil preko vikenda gost na RTV Slovenija 2.
Fotografija: FOTO: Matej Družnik
Odpri galerijo
FOTO: Matej Družnik

Primoža Peterko najbrž ni treba posebej predstavljati. Gre za dvakratnega dobitnika svetovnega pokala  v smučarskih skokih, prvi kristalni globus je osvojil, ko je imel komaj 18 let v sezoni 1996/97. Leta 2002 je na olimpijskih igrah z ekipo osvojil bronasto odličje.

image_alt
Renata Bohinc: V imenu ljubezni sem dopuščala, česar ne bi smela

image_alt
Ste videli, kako lepi hčerki ima Primož Peterka?

image_alt
Primož Peterka: Ne bi mu bilo treba storiti, kar je

Kljub uspehom pa ni povsem izkoristil svojega potenciala. »Športno kariero Primoža Peterke so zaznamovali vzponi in padci. Razlog je bil po navadi enak – alkohol,« pravijo pri poljskem TVP Sportu.
 

Na fotografiji ga je težko prepoznati

V soboto je bil Primož Peterka gost na RTV Slovenija 2. Novinarka portala skijumping.pl je fotografije iz studia objavila na spletnih omrežjih. Poleg Slovencev so zgroženi tudi poljski ljubitelji smučarskih skokov.

Primož Peterka v studiu RTV Slovenija. FOTO: posnetek zaslona Rtv Slovenija
Primož Peterka v studiu RTV Slovenija. FOTO: posnetek zaslona Rtv Slovenija
Pod objavo se je pojavilo veliko komentarjev: »Če ne bi bilo opisa, ne bi nikoli uganil, da je to on«, »Moj bog, kaj si je naredil?! Zdaj sem stara, a se ga še vedno spominjam z vrha letalnice, vendar česa takega ne bi nikoli pričakovala«, »No, zadnja leta so bili njegovi problemi z alkoholizmom v ospredju ... Tu lahko vidite, kako močan je« ...Kaj se je zgodilo, ne bomo razglabljali, presodite sami ...

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas