OLIMPIJSKE IGRE

Pogačar brez počitka, takole z Rogličem spoznavata Tokio (FOTO)

V nedeljo zvečer je še proslavljal zmago, danes že kolesari na drugi strani sveta.
Fotografija: Tadej Pogačar in Primož Roglič. FOTO: Jure Eržen
Odpri galerijo
Tadej Pogačar in Primož Roglič. FOTO: Jure Eržen

Brutalen urnik ima zadnje dni Tadej Pogačar, ki si še ni mogel oddahniti po novi briljantni zmagi na dirki po Franciji. Za proslavljanje je imel namreč bolj malo časa, saj ga je že naslednji dan čakal let na Japonsko, že v soboto pa se podaja na novo veliko dirko in v lov še na olimpijsko odličje.

image_alt
Navijati za Rogliča ali Pogačarja? Luka s posebnim sporočilom za Slovence


A zdi se, da tritedenska dirka, na kateri je bil za razred boljši od tekmecev, Pogačarju sploh ni pobrala vseh moči. Po koncu je bil 22-letnik še vedno v zelo dobrem stanju, so potrdili tudi v njegovi ekipi, kar je seveda sijajen obet za sobotno dirko. Pogačar se tako že vesel in razigran vozi s kolesom po Tokiu, vsaj sodeč po fotografiji, ki jo je objavil na instagramu.



Ob njem so tudi ostali slovenski kolesarji, ki bodo startali v soboto, vključno s Primožem Rogličem. Forma zadnjega je po padcu na Touru še pod vprašajem in zelo zanimivo bo videti, kdo od slovenskih asov bo v boljšem stanju na zahtevnem vzponu na Fudži. Kolesarje čaka izjemno naporen dan v vlagi in vročini, premagati pa bodo morali 234 km in skoraj 5.000 višinskih metrov.

Pogačarju in Rogliču bosta pomagala Jan Polan in Jan Tratnik. Moška cestna dirka se bo začela v soboto ob 4. uri zjutraj (po srednjeevropskem času).



image_alt
Pogi in Rogla se bosta znala uskladiti

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije