ZASLUŽKI

Podtikanja in igrice v družini Dončić? Očeta razkrinkali?

Saša Dončić sicer trdi, da nima nič s ponarejenimi podpisi nekdanje partnerice in sina. 
Fotografija: Luka Dončić, čudežni deček. FOTO: Mike Stobe, Afp
Odpri galerijo
Luka Dončić, čudežni deček. FOTO: Mike Stobe, Afp

V zgodbi Luke Dončića o ponarejenih podpisih ter domnevni menjavi menedžerja, ki je privedla do ovadbe, ki jo je podala njegova mama Mirjam Poterbin, je na dan »priplavala« nova podrobnost. RTV Slovenija je pridobila posnetek Lukovega očeta Saše Dončića, kjer razlaga, da bo naredil vse, da zamenja sinovega menedžerja. »Sem Saša, oče Luke Dončića. Tukaj sem s Slavkotom, dobrim prijateljem. Storil bom vse, da bomo umaknili Billa Duffyja kot agenta Luke Dončića.« Dončić starejši je sicer za RTV dejal, da je posnel to izjavo in da je bil zlorabljen. 

Spomnimo, konec julija je Poterbinova na eni od ljubljanskih policijskih postaj podala ustno ovadbo zoper neznanega storilca, ki je na pogodbi o zastopanju njenega sina domnevno ponaredil njegov in njen podpis. Zgodba se je začela zapletati, ko ju je Dončićev zastopnik Bill Duffy vprašal, ali je res, da je zamenjal agenta.

Za omenjeno televizijo je spregovoril Slavko Djurić, domnevni posrednik za zamenjavo Dončićevega menedžerja. Dejal je, da se je z njegovim očetom srečal le enkrat. Da pa je sprevidel, da Lukov oče nima nobenih pooblastil glede marketinških aktivnosti in dogovorov, zato se je na zaključnem turnirju evrolige v Beogradu obrnil na njegovo mamo, ki pa ni pokazala interesa za sodelovanje.

Pri menedžerjih se vrtijo visoke provizije za prestope in zastopanje. V tem primeru naj bi govorili o več kot pol milijona evrih. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije