PRISRČNO SREČANJE

Mali junak Kris srečal še enega slovenskega zvezdnika

Goran Dragić je Krisa povabil na svoj pripravljalni tabor.
Fotografija: Krisa sta na tekmi spremljala oče in mati. FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Krisa sta na tekmi spremljala oče in mati. FOTO: Twitter

Nekdanji kapetan slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić je s svojim Miamijem gostoval v Los Angelesu pri tamkajšnjih Clippersih. Čeprav je moštvo s Floride tekmo izgubilo (128 : 111), pa je imel Dragić po koncu na obrazu nasmešek. Razlog je bilo srečanje z malim junakom, ki je lani združil vso Slovenijo, Kris Zudich.
 
Preberite tudi:
Oglasil se je mali Kris, izvidi niso najboljši (VIDEO)

Dragić, ki je pomagal zbrati več kot 3,7 milijona evrov za zdravilo, je Krisa povabil na obisk na svoj pripravljalni tabor, ki ga vsako leto pripravlja na Rogli. Krisova mama Ana Jerak se mu je zahvalila za vso pomoč, ki jo namenja otrokom. »Lepo vas je bilo spoznati v živo. Ponosni smo na tebe Kris!!!« je ob fotografiji s Krisom zapisal Dončić.



Kris, ki ima spinalno mišično atrofijo in je pred dnevi dopolnil dve leti, je še vedno v Kaliforniji, kjer je prejel zdravilo zolgensma in lepo okreva.

To je za Krisa že drugo srečanje s kakšnim slovenskim košarkarskim zvezdnikom. Decembra lani, ko je v Staples Centru gostoval Dallas, sta se namreč prisrčno pozdravila z Luko Dončićem.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije