PODPORA

Ljubljanski prodajalec bureka podarja letno štipendijo

Srečnež, ki ga bodo izbrali, bo prejemal 100 evrov na mesec.
Fotografija: Le kdo še ni jedel bureka v legendarni Olimpiji? FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Le kdo še ni jedel bureka v legendarni Olimpiji? FOTO: Facebook

LJUBLJANA – Da se vrhunski športniki ne rodijo kar čez noč, ampak je za uspeh poleg talenta treba ogromno garanja in treningov, je odveč posebej poudarjati. Žal pa treningi različnih športov za starše pomenijo velik finančni zalogaj, zato si mnogi česa takšnega ne morejo privoščiti. 

Najbolj znani ljubljanski prodajalec bureka se je zato odločil, da bo enemu otroku, ki si tega ne more privoščiti, podelil letno štipendijo, in sicer 100 evrov na mesec.

Nočejo trenirati, če nimajo hlač Nike

Na facebooku so zapisali (nelektorirano): »Starši, ki svoje otroke pripeljejo na trening z avtomobili vrednimi toliko, kot povprečna oseba prihrani v 30 letih, ki svojim otrokom pripravljajo torbo za treninge, saj le ti ne morejo igrati, če pozabijo doma trak za vpijanje potu ali če nimajo pravih Nike hlačk, ne bodo nikoli ustvarili vrhunskih športnikov. Garantirano!

Burek Olimpija bo podelila letno štipendijo v višini 100€ / mesec otroku, ki si želi, a mu starši treninge zaradi finančne situacije težje omogočijo. Predloge, kdo in zakaj naj dobi štipendijo, nam prosim pošljite v ZS. Hvala!«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije