KOLESARSKA LJUBEZEN

Hrvatje pristavili lonček: Pogačar svojo Urško spoznal pri nas (FOTO)

Kolesarstvo zaznamovalo tudi Tadejevo ljubezensko življenje.
Fotografija: Tadej Pogačar se je po kronometru, ko je oblekel rumeno majico, zahvalil tudi Urški Žigart. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Tadej Pogačar se je po kronometru, ko je oblekel rumeno majico, zahvalil tudi Urški Žigart. FOTO: Instagram

Letošnja kolesarska dirka po Franciji je Slovencem prinesla nesluteno veselje, zaradi katerega je danes Slovenija odeta v rumeno. Mladi Tadej Pogačar, ki je danes dopolnil 22 let, je na slovitem Touru že v svojem prvem nastopu slavil, drugo mesto pa je osvojil Primož Roglič. Za oba so pesti še posebej stiskali domači. Primoža sta po razočaranju na kronometru potolažila partnerka Lora Klinc in sinček Lev (ki je poskrbel, da so bili na odru za zmagovalce v nedeljo kar trije Slovenci), velik uspeh Tadeja pa so v francoski prestolnici poleg predsednika države Boruta Pahorja in zunanjega ministra Anžeta Logarja pospremili njegova ponosna starša in spremljevalka Urška Žigart (23).
 
Preberite tudi:

Pogačar na noge spravil ves svet, poglejte, kaj so mu naredili (FOTO)
Pahorjeva gesta odmeva po Evropi, odzval se je celo francoski predsednik (VIDEO)
Razkrivamo, koliko denarja je zaslužil mladi zvezdnik Tadej Pogačar



Prav kolesarstvo je zaslužno, da sta se mlada golobčka tudi spoznala, saj je kolesarka tudi Urška, njena ekipa je Ale BTC Ljubljana. Tadej je začel kolesariti pri devetih letih in je pred leti podpisal pogodbo z ekipo UAE Team Emirates, ki mu prinese okoli dva milijona evrov na leto. Urško je spoznal na enih izmed priprav.

»Spoznala sva se v Poreču, slučajno. Njegov trener se je moral vrniti v Ljubljano in je rekel, naj fantje opravijo trening z dekleti ter da naj vsak najde partnerja za trening pospeševanja. Ker v tem nisem dobra, sem iskala nekoga, ki prav tako ni dober. Pristopil je on, malo sramežljivo, nato pa sem videla, kako sijajen in šaljiv je,« so besede Urške o tem, kako sta se spoznala, citirali na portalu 24sata, kjer so v naslovu članka o Tadeju izpostavili, da je svojo partnerico spoznal na Hrvaškem.



»Da boste vedeli, kdo koga vleče po Azurni obali,« je pred začetkom Toura v šali zapisala ob fotografiji, na kateri Tadej na kolesu sledi Urški. »Oba jutri začneva s Tourom, a za enega od naju bo to enodnevni boj, za drugega pa tritedenska bitka. Želim ti zabavno prvo vožnjo po Franciji, veliko dobrih dni, veliko sreče in varno vrnitev domov,« je svojega junaku s Klanca pri Komendi pred začetkom slovite dirke, ki mu je prinesla odmeven uspeh, spodbujala Urška.







Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije