RAZGRETI NAVIJAČI

FOTO: Kar 17 jih dve leti ne bo videlo športnih prireditev

Zaradi pretepa navijaških skupin so policisti izrekli sankcije za najbolj vročekrvne.
Fotografija: FOTO: Š.T.
Odpri galerijo
FOTO: Š.T.

LENDAVA – V soboto, 21. septembra, je v Športnem parku v Lendavi bila odigrana nogometna tekma 2. SNL med domačo Nafto 1903 in ekipo Rogaško. S 4 : 1 so zmagali domači, toda tekmo je obeležil tudi incident, ki si ga bodo zapomnili številni navijači oziroma razgrajači, nogometni huligani. Ob začetku tekme so namreč policisti PP Lendava v neposredni bližini stadiona obravnavali množično kršitev javnega reda in miru. Po pojasnilih PU Murska Sobota je prišlo do pretepa med navijaškima skupinama.
FOTO: Š.T.
FOTO: Š.T.

»Po zbranih obvestilih so policisti 17 osebam izrekli ukrep prepovedi udeležbe na športnih prireditvah za čas dveh let. Ukrep je bil izrečen 10 gostujočim navijačem in sedmim navijačem domačega kluba NK Nafta 1903. Prav tako policisti zbirajo obvestila zaradi suma storitve kaznivih dejanj nasilništva in kaznivega dejanja sodelovanja v skupini, ki stori kaznivo dejanje,« je sporočila Suzana Rauš, tiskovna predstavnica PU Murska Sobota. 

Ni izključeno, da se bo še kakšen izmed navijačev znašel tudi pred sodniki, tako da bodo še bolj obžalovali svoje početje. 
FOTO: Š.T.
FOTO: Š.T.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije