KONEC LJUBEZNI

Veliki zvezdnik sredi Toura sporočil, da se ločuje

Kolesarski zabavljač in trikratni svetovni prvak Peter Sagan se je po le treh letih zakon razšel z ženo Katarino.
Fotografija: Peter Sagan je med Tourom sporočil vest, da se ločuje. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Peter Sagan je med Tourom sporočil vest, da se ločuje. FOTO: Reuters

Te dni, ko se bori z najhujšimi klanci slovite dirke Tour de France, je slovaški kolesar Peter Sagan na družabnih omrežjih sporočil presenetljivo vest, da se z ženo Katarino ločujeta.

Sagan, trenutno največji kolesarski zvezdnik na svetu, znan po svojih vragolijah na kolesu in humorističnih vložkih, je tako razblinil sliko o popolni družinski sreči. S Kate, ki ga je redno spremljala na dirkah, sta vedno delovala zelo zaljubljeno, lani pa se jima je rodil še sin Marlon. Ločila se bosta po samo treh letih zakona.

»Po dolgem in temeljitem premisleku sva s Kate prišla do zaključka, da je bolje, da se razideva. Čutiva, da bo za naju bolje, če nadaljujeva najini življenji kot prijatelja. Oba se strinjava, da je to prava odločitev,« je zapisal Sagan.

»Zaljubila sva se in skupaj šla čez fantastično obdobje, presrečna sva bila tudi ob rojstvu sina Marlona. Kate je bila pomemben del mojega življenja, vsa ta leta me je podpirala v moji karieri, je izjemna mati. Razhajava se v dobrem duhu in brez zamer, najin dogovor je, da greva vsak v svojo smer. Najin glavni fokus bo še naprej sin Marlon. Naredila bova vse, da mu zagotoviva varno okolje za odraščanje. Želiva, da bo imel predane in ljubeče starše.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije