NOGOMETNI SVET V ŠOKU

Šok! Nogometaša našli brez genitalij, spal je s tujo ženo

Navijači so ga zaradi sposobnosti preigravanja klicali Daniel Messi.
Fotografija: FOTO: Whatsapp
Odpri galerijo
FOTO: Whatsapp

SAO PAOLO – Poročali smo že, da je brazilski nogomet v ponedeljek doživel šok, potem ko so oblasti objavile, da je 24-letni vezist Sao Benta Daniel Correa umrl nasilne smrti. Correo so na obrobju Curitibe našli z odrezanimi genitalijami in skoraj obglavljenega.

Še hvalil se je ...

Kmalu po krvavem dogodku je bil aretiran poslovnež Edson Brittes. Daniel je domnevno spolno občeval z njegovo ženo in se ob tem s fotografijami še hvalil prek whatsappa. Bil je namreč na rojstnem dnevu njune hčerke, ki se je začel v nočnem klubu, končal pa pri njih doma. »Pojedel bom mamo dekleta, ki ima rojstni dan ... In ja, njen oče je tu,« je bilo zadnje, kar je zapisal. Potem je četverica ljudi vdrla v sobo in ga z mačeto zmasakrirala. Truplo so dali v kamion in odpeljali v gozd. Sicer policija ni potrdila, ali je nespametni hvalisavec res seksal z omenjeno žensko. 


Daniel, ki je nekdaj veljal za nadarjenega nogometaša pri Cruzeiru, je bil sicer posojen drugoligašu Sao Bentu iz Sao Paula. Svoj poklicni debi je doživel leta 2013 v Botafogu, kjer je igral ob Nizozemcu Clarenceu Seedorfu. Navijači so ga zaradi sposobnosti preigravanja klicali 'Daniel Messi'. Toda leta 2014 je njegov napredek ustavila huda poškodba kolena.


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije