Šok za Cristiana Ronalda, njegova mama se bori za življenje

Enkrat je bolezen že premagala.
Fotografija: Dolores Aveiro in Cristiano Ronaldo sta zelo navezana drug na drugega. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Dolores Aveiro in Cristiano Ronaldo sta zelo navezana drug na drugega. FOTO: Reuters

Dolores Aveiro (64), mati enega najboljših nogometašev na svetu Cristiana Ronalda, je za portugalsko televizijo razkrila, da preživlja težke čase, pomagati pa ji ne morejo niti sinovi milijoni, ki jih trenutno služi v dresu italijanskega serijskega prvaka Juventus. Dolores se je namreč vrnil rak na prsih. 

»Operirali so mi dojko v Madridu, bila sem na obsevanju in sedaj se borim za življenje,« je razkrila, podrobnosti pa zadržala zase. Mati, na katero je Ronaldo zelo navezan, je prvo operacijo prestala že leta 2007, ko so ji prvič diagnosticirali raka na prsih. Leta 2009 je nekdanji igralec Manchester Uniteda in Reala iz Madrida bolnišnici, kjer se je zdravila njegova mama, daroval več kot 100.000 evrov.

Nista šla kartat

Šokantno priznanje Ronaldove matere sledi njenemu napadu na Kathryn Mayorga pred dnevi. Ta trdi, da jo je pred leti Ronaldo posilil v hotelu v Las Vegasu, nato pa so njegovi odvetniki dosegli njen molk v zameno za plačilo. Lani so obtožbe ponovno prišle na plano, Cristianova mama pa je dala vedeti, da stoji sinu trdno ob strani in mu verjame: »Ko je šla z njim (v hotelsko sobo, op. p.), ni šla, da bi kartala. Šla, je da bi delala nekaj drugega. Poznam svojega sina.«

Ronaldov oče je umrl leta 2005 zaradi alkoholizma, pred dnevi pa je očeta izgubila tudi njegova zaročenka Georgina Rodriguez.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije