DOKUMENTAREC

Šok! Nekdanji prvi mož formule ena o Schumiju: Ni ga med nami

V Cannesu so prvič predvajali napovednik dokumentarca. Je žena razkrila resnično zdravstveno stanje Michaela Schumacherja?
Fotografija: Michael Schumacher. FOTO: Anton Meres, Reuters
Odpri galerijo
Michael Schumacher. FOTO: Anton Meres, Reuters

Oboževalci enega najboljših voznikov formule 1 si bodo lahko kmalu ogledali dokumentarni film o Michaelu Schumacherju, ki so ga nedavno posneli o sedemkratnem svetovnem prvaku.

Gledalci na filmskem festivalu v Cannesu so bili prvi, ki so si lahko ogledali napovednik filma z naslovom Schumacher. Ta med drugim postreže s posnetkom Bernieja Ecclestona, ki je bil 40 let prvi mož tega tekmovanja, formula 1 pa je pod njegovim vodstvom postala najpopularnejši avtomobilistični šport na svetu.

Michael je Berniju med vsemi dirkači še posebej prirasel k srcu, pred kamero pa je presenetil z izjavo: »Schumija trenutno ni med nami. Na vsa vaša vprašanja bo odgovoril, ko bo okreval.«

Spomnimo, da je Nemec pred več kot petimi leti na smučanju padel in se hudo poškodoval, tako da je padel v komo. Iz umetne kome so ga zdravniki zbudili in od leta 2014 je v domači oskrbi, njegova žena pa je prosila za popolno diskretnost.

V napovedniku dokumentarca se je pojavila tudi žena Corinna, zato oboževalci upajo, da bo po večletnem molku končno razkrila, kar jih zanima že vsa ta leta – kakšno je resnično zdravstveno stanje legendarnega dirkača.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije