Schumijev nekdanji menedžer obtožuje njegovo ženo: Boji se, da bi razkril resnico

Willi Webber je bil ob Schumacherju, ko je nizal uspehe v formuli ena.
Fotografija: Michael Schumacher je bil po nesreči tri mesece v umetni komi. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Michael Schumacher je bil po nesreči tri mesece v umetni komi. FOTO: Reuters

Žena sedemkratnega svetovnega prvaka formule ena Michaela Schumacherja se je odzvala na govorice, da skriva svojega moža. Corinna Schumacher vztraja, da je Schumi v najboljših rokah in da spoštuje njegove želje.
 
Schumacher se je hudo poškodoval med smučanjem leta 2013, ko je z glavo zadel ob kamenje pri padcu. Vse od tedaj je njegovo zdravstveno stanje skrbno varovana skrivnost. Corrina skrbi zanj v hiši ob Ženevskem jezeru, Schumacherja pa je obiskala peščica prijateljev. Med njimi pa očitno ni nekdanjega menedžerja legendarnega dirkača Willija Webbra, ki je bil ob njem v času njegovih največjih uspehov. Izjavil je, da ima zelo malo stika s svojim nekdanjim klientom, češ da mu Corinna ne dovoli, da bi ga videl, ker se boji, da bi razkril resnico.
 
»Rad bi vedel, kako je, mu stisnil roko ali pa pobožal njegov obraz,« je izjavil Webber. Dodal pa: »A žal Corinna to zavrača. Verjetno se boji, da bom tako videl, kaj se dogaja, in javnosti razkril resnico.«

Spoštuje njegovo željo

Na te izjave se je Corinna odzvala z besedami, da je njen mož v najboljših rokah in da delajo vse, da bi mu pomagali: »Poskušajte razumeti, da spoštujemo Michaelovo željo, da je tako občutljiva tema, kot je njegovo zdravje, tako kot je vedno bila, zasebna stvar.«
 
Schumacherja javnost ni videla vse od nesreče, zato lahko njegovi številni navijači le ugibajo, v kakšnem stanju je Nemec. Glede na redke izjave oseb, ki so ga videli, med njimi prvi mož Fie in Schumacherjev nekdanji šef pri Ferrariju, Jean Todt, se domneva, da je pri zavesti.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije