NOVE OBTOŽBE

»Ronaldo je psihopat, grozil je, da me bo razsekal na koščke«

Objavljeno 10. januar 2019 10.24 | Posodobljeno 10. januar 2019 10.24 | Piše: T. V.

Nenehno naj bi varal svojo zaročenko.

Cristiano Ronaldo je zaročen z Georgino Rodriguez, ki je mama njegove hčerke. Ostale tri otroke mu je rodila nadomestna mati. FOTO: Reuters
Jasmin Lennard, nekdanje dekle nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda, trdi, da je igralec Juventusa mentalno motena oseba. Postavila se je v bran Američanki Kathryn Mayorga, ki slavnega Portugalca obtožuje, da jo je leta 2009 posilil v Las Vegasu.
 
Jasmin, angleška resničnostna zvezdnica, je prepričana, da Mayorgova govori resnico, ker pravi, da dobro pozna Ronalda. Trdi, da bi bili ljudje šokirani, če bi vedeli, kakšen je v resnici. Z zvezdnikom naj bi bila v stiku zadnjih 18 mesecev, čeprav se je njuna zveza končala že pred desetletjem.
 
»Imam na stotine sporočil, v katerih govori in se smeji temu, kako psihološko ustrahuje mamo svojega otroka in se do nje ušivo obnaša. Sporočila o tem, kolikokrat jo je prevaral. Zgodbe o spolnih trofejah, ki so podobne zgodbi Mayorgove. Priznal je, da ima resne mentalne težave. Vse laži, ki obkrožajo njegove otroke in njihovo mamo. Je ustrahovale in lažnivec. Njegovo celotno življenje je lažnivo. Jeb**i psihopat,« je na twitterju razkrila Jasmin.
 
Tu pa se njeno razkritje o enem najboljših nogometašev ne konča: »Grozil mi je, da me bo ugrabil, če se bom s kom videvala ali če zapustim hišo. Da me bo razsekal na koščke, dal moje truplo v vrečko in jo vrgel v reko. Imam dokaze o tem.«
Deli s prijatelji