ZASEBNOST

Razkrito, zakaj skrivajo Schumijevo stanje

Menedžerka je spregovorila že leta 2016, njene besede šele zdaj prišle v javnost.
Fotografija: Michael Schumacher naj si ne bi nikoli (povsem) opomogel. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Michael Schumacher naj si ne bi nikoli (povsem) opomogel. FOTO: Reuters

Sabine Kehm, menedžerka sedemkratnega prvaka v formuli ena Michaela Schumacherja, je že leta 2016 razkrila, zakaj je zdravstveno stanje na smučanju v francoskih Alpah konec leta 2013 poškodovanega Nemca tako velika skrivnost.
 
Njene besede, izrečene na sestanku s predstavniki različnih medijev marca 2016, so v javnost prišle šele zdaj, poroča britanski The Mirror. Čeprav ima Schumi številne oboževalce po vsem svetu, ki nestrpno čakajo na kakršno koli informacijo o njegovem zdravstvenem stanju, pa teh preprosto ni. »Na splošno mediji nikoli niso poročali o zasebnem življenju Michaela in Corinne. Ko je bil v Švici, je bilo jasno, da je bil zasebni posameznik. Nekoč mi je v dolgem pogovoru Michael povedal: 'Naslednje leto me ni treba klicati, poniknil bom.' Mislim, da je bila to njegova tiha želja, zato želim zdaj zaščititi njegove želje tako, da ničesar ne razkrijem.«

Včasih joka

Schumacher, ki je na usodnem smučanju padel in z glavo zadel ob skalo, trenutno živi v švicarskem mestecu Gland ob Ženevskem jezeru, različni mediji pa ugibajo, da družina za njegovo zdravljenje na teden porabi okoli 150 tisoč evrov.
 
Nekaj informacij o Schumacherju je razkril njegov nekdanji šef pri Ferrariju Jean Todt. Trenutni predsednik FIA je povedal, da 49-letnega Nemca obišče dvakrat na mesec. »Tesen sorodnik« pa je v začetku leta za Paris Match dejal, ko Michaela dajo na invalidski voziček in obrnejo, da gleda na jezero, včasih joka.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije