FORMULA ENA

Prijateljica razkrila, v kakšnih odnosih je Schumi z družino

Redek vpogled v življenje legende formule ena po nesreči.
Fotografija: Michael Schumacher je v formuli ena slavil rekordnih 91 zmag. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Michael Schumacher je v formuli ena slavil rekordnih 91 zmag. FOTO: Reuters

Sabine Kehm, menedžerka in prijateljica nekdanjega dirkača formule ena Michaela Sshumacherja, je nekaj dni po njegovem 50. rojstnem dnevu le razkrila nekaj podrobnosti iz življenja legende po nesreči med smučanjem v francoskih Alpah, ko si je konec decembra 2013 hudo poškodoval glavo.
 
Vse od tedaj ni veliko znanega o Schumacherjevem zdravstvenem stanju, zato ne manjka ugibanj in govoric. Te segajo vse od tega, da je Schumi, kot ga imenujejo njegovi navijači, »rastlina« do tega, da komunicira s svojo okolico.
 
Sabine Kehm vse od nesreče skrbi, da Schumacherjevo zasebno življenje ostaja zasebno in le redko spregovori o svojem prijatelju. V intervjuju za podkast Beyond The Grid pa je razkrila, da je bila Schumacherjeva družina vedno njegova najpomembnejša prioriteta in da še danes igra enako vlogo kot v časih, ko je zmagoval na dirkališčih.

Popoln par 

»Corinna in Michael sta bila popoln par in sta še vedno popoln par, če vprašate mene. Ko je prišel domov, se je posvetil otrokoma, formula ena je bila takrat daleč. Potreboval je zasebnost. Z družino si je vedno napolnil baterije. Kar se družine tiče, je bil – in še vedno je – zelo tesno povezan z njo,« je povedala.
 
Schumacher in njegova žena Corinna imata dva otroka, hčerko Gino (21) in sina Micka (19), ki gre po očetovih stopinjah.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije