ŽALOSTNO

Orosilo se vam bo oko: ganljivi zapis smučarke po tragični izgubi

V začetku februarja je Mikaela Shiffrin izgubila očeta.
Fotografija: Tina Maze in Mikaela Shiffrin. FOTO: Tomi Lombar, Delo
Odpri galerijo
Tina Maze in Mikaela Shiffrin. FOTO: Tomi Lombar, Delo

Februar se je za prvo damo belih strmin Mikaelo Shiffrin (24) začel tragično. Na domu se je ponesrečil njen oče, 65-letni Jeff Shiffrin. Zaradi tragedije Mikaela trenutno ne nastopa, manjkala je tudi v Kranjski Gori v dveh tekmah za zlato lisico. Nekajkrat se je oglasila le prek spletnih omrežij, najprej je potrdila žalostno novico, nato pa se je zahvalila vsem za podporo ob izgubi.

Sedaj je Mikaela objavila ganljivo fotografijo, na kateri je skupaj z očetom kot majhna deklica. »Ne morem dihati. Ostaja mi le upanje, da bom neke dne lahko ponovno dihala,« je zapisala, podporo pod zapisom pa so ji izrazile številne nekdanje in sedanje kolegice iz ameriške ter drugih smučarskih reprezentance, med njimi Lindsey VonnJulia Mancuso in Erin Mielzynski.



Jeff Shiffrin, po poklicu anestezist, je skupaj s soprogo Eileen ves čas močno podpiral Mikaelino smučarsko kariero. »Naša gora, naš ocean, naš sončni vzhod, naše srce, naša duša, naše vse,« je med drugim o očetu zapisala Mikaela, ko je potrdila novico o njegovi smrti 3. februarja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije