STAVNICE

Hrvatom slabo kaže

Angležem pripisujejo večje možnosti.
Fotografija: FOTO: Reuters
Odpri galerijo
FOTO: Reuters

Svetovno prvenstvo v Rusiji se bliža koncu. Prvi finalist je Francija, danes se bosta pomerili Anglija in Hrvaška. Kdo bo postal svetovni prvak? Delni odgovor na to vprašanje imajo očitno tisti, ki se ukvarjajo s številkami, koeficienti, verjetnostjo ... Govorimo seveda o stavnicah.

Če ste pred prvenstvom stavili, da bo Hrvaška svetovni prvak, potem boste lahko obogateli. Če pa ima stavnica možnost, da prej dvignete manjši znesek, potem ste najbrž že popravili stanje na svojem računu. Stavni koeficient pred prvenstvom je bil nad 30 (za en vložen evro jih boste dobili 30). Zdaj ko so sosedi med najboljšimi štirimi, je koeficient na večini stavnic med 5 in 5,50. To je sicer najmanj med vsemi tremi državami, ki so ostale na prvenstvu. Prvi kandidat za naslov je Francija s koeficientom 3, Anglija pa s 3,75.

​Hrvaška ni favorit niti na današnji tekmi. Koeficient za njeno zmago je med 3,40 in 3,58, kar pomeni, da ima 28 do 30 odstotkov možnosti za angleški skalp. Koeficient za remi po rednem delu je med 3,17 in 3,25.


​Kaj še staviti?


Da bo Harry Kane najboljši strelec je najbrž že jasno. Njegov koeficient je med 1,14 in 1,20. V igri so še Lukaku s štirimi zadetki, s koeficientom 11 ter francoski dvojec Kylian​ Mbappe in Antoine Griezmann, s po tremi goli in koeficientom 26. Če boste stavili, da bo najboljši strelec prvenstva Luka Modrić, ki je doslej dal dva gola, boste za en vložen evro dobili 250 evrov. Slednji sicer visoko kotira na stavnicah za zlato žogo, ki jo podelijo najboljšemu igralcu prvenstva (koeficientom 8–8,50, pred njim sta Mbappe in Kane, ki imata enake možnosti s koeficientom 4,33–4,50).

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije