51 LET

Ganljivo sporočilo Schumacherju na njegov rojstni dan

Družina tudi ob rojstnem dnevu Schumacherja molči o njegovem zdravstvenem stanju.
Fotografija: Michael Schumacher. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Michael Schumacher. FOTO: Reuters

Michael Schumacher je danes dopolnil 51 let. Sedemkratni svetovni prvak je pred šestimi leti na smučanju v francoskih Alpah doživel hudo nesrečo, po kateri je njegovo zdravstveno stanje zavito v tančico skrivnosti. Pred dnevi je njegova žena Corinna Schumacher objavila sporočilo, ki ponuja nekaj upanja za oboževalce Nemca.

»Velike stvari se začnejo z majhnimi koraki. Majhni delčki lahko tvorijo ogromen mozaik,« je zapisala nekaj dni pred obletnico njune poroke.

Ob njegovem rojstnem dnevu pa so se oglasili številni iz sveta formule ena. Šef Mercedesa Toto Wolf je dejal, da gre velika zasluga za trenutni uspeh srebrnih v formuli ena tudi Schumacherju: »Če ne bi obstajal BrawnGP in brez Norbertove vizije moštva ter Michaela kot zvezdniškega voznika, naše zgodbe o uspehu ne bi bilo.«
 
Preberite tudi:
Nevrokirurg pojasnil, kaj se bo dogajalo s Schumacherjem: Ni več isti ...

Svojega velikega vzornika se je na njegov rojstni dan spomnil tudi Sebastian Vettel. Trikratni svetovni prvak, ki trenutno vozi za Ferrari – z italijanskim moštvom je Schumacher osvojil kar pet naslovov prvaka –, je objavil fotografijo iz preteklosti, na kateri sta mladi Vettel in Schumacher. »Vse najboljše, šampion,« je ganljivo zapisal Vettel.


Vettel se je Schumacherja spomnil tudi pred dnevi in ob njuni skupni fotografiji zapisal ključnik #BoriSeNaprejMichael (#KeepFightingMichael).

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije