ROSSI DAROVAL ZA KRISA

FOTO: Valentino Rossi komaj čaka, da spozna Krisa

Dirkaški doktor je za malčka poslal osebna darila.
Fotografija: Kris s kapama Valentina Rossija. FOTO: Jurček Dolenc
Odpri galerijo
Kris s kapama Valentina Rossija. FOTO: Jurček Dolenc

KOPER, TAVULLIA – Na pobudo slovenskega Fan cluba Valentina Rossija 46 in njihovega predstavnika 41-letnega Jurčka Dolenca iz Kopra je Valentino Rossi v četrtek daroval kar nekaj predmetov za malega Krisa, ki potrebuje okoli 2,3 milijona evrov za zdravilo, ki naj bi pozdravilo spinalno mišično atrofijo.
 
Preberite še:

Nova številka zbranih sredstev za Krisa vas bo navdušila



Poleg osebnih daril malemu bolniku (na fotografiji), ki se jih je Kris razveselil v petek, je Rossi za dobrodelno licitacijo, ki bo v teh dneh, prispeval še dve kapici s svojim podpisom, dve majčki in dva nahrbtnika. Še zanimivost: čelado slavnega motociklističnega dirkača, ki jo je pred dvema letoma podpisal in doniral, so na radijski licitaciji prodali za 7500 evrov in za ta denar kupili invalidske vozičke oddelku za invalidno mladino in rehabilitacijo Stara Gora, ki deluje v okviru Splošne bolnišnice Dr. Franca Derganca v Novi Gorici. Gre torej za isto bolnišnico, v kateri je bil do petka tudi mali junak, ki je združil Slovenijo.

Obljuba Rossija in njegovih sodelavcev je, da bo Kris lahko obiskal dirkača v njegovem boksu, pošilja pa mu srčno željo, da bi se pozdravil in da se čim prej spoznata.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije