»FASAL« JIH JE

FOTO: Najnesrečnejši ropar? Spravil se je na borko UFC, ta ga je prebutala

Svojo žrtev si bo dobro zapomnil.
Fotografija: Polyana Viana in njen napadalec. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Polyana Viana in njen napadalec. FOTO: Instagram

Dana White, alfa in omega UFC, največje organizacije mešanih borilnih veščin na svetu, je na družbenih omrežjih objavil fotografijo brazilske borke mešanih veščin Polyane Viana (26), zraven pa fotografijo moškega z močno okrvavljenim in podplutim obrazom, ki jo je poskušal oropati. Hudo slaba ideja, je še zapisal ob fotografiji.
 
Ropar si bo zagotovo dobro zapomnil svojo 'žrtev', ki jo je hotel oropati, končal pa je v bolečinah in z obrazom, pretepenim do nerazpoznavnosti. Športnica je namreč dobro izkoristila svoje znanje borilnih veščin, ko se je pred njo pojavil ropar. »Rekel mi je, naj mi niti na kraj pameti ne pade, da bi se upirala. Ko je dal roko na pištolo, sem opazila, da je premehka. Bil je zelo blizu mene in pomislila sem, da ne bo imel časa pritisniti na sprožilec, tudi če je pištola prava,« je povedala za brazilski MMAJunkie.

Preplašeni ropar 

»Zadala sem mu dva udarca, nato pa sem ga položila na tla z nogo. Ko je padel, sem ga začela daviti. Potem sem ga posedla na isto mesto, na katerem sva sedela nekaj trenutkov prej, in mu rekla: 'Zdaj bova počakala na policijo,'« je nadaljevala. »Dobro sem. Mislim, da je bil preplašen, ker je zelo hitro padel. Po tem sploh ni več reagiral. Prosil me je, naj ga pustim, izgovarjal se je, da je poskušal le vprašati, koliko je ura. Videl je, da sem zelo besna, zato je na koncu, verjetno v strahu, da ga ne bi še enkrat pretepla, rekel samo, naj pokličem policijo,« je še povedala.
 
Ko je prišla policija, so ugotovili, da je bila njegova 'pištola' iz kartona. Roparja so odpeljali v bolnišnico, Polyane pa ga je ovadila.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije