KOLESARJENJE

FOTO: Leteči Kranjec na zadnji etapi dirke po Franciji

Nekdanji smučarski skakalec je kolesaril v Parizu.
Fotografija: FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
FOTO: Osebni arhiv

PARIZ – Ob zaključku kolesarske dirke po Franciji se je včeraj na uradni trasi zadnje etape na Elizejskih poljanah v Parizu na kolesu pojavil tudi Robert Kranjec.
 
Kot gost organizatorjev dirke in enega od glavnih pokroviteljev, koncerna Continental, se je zadnje etape dirke s ciljem sredi Pariza udeležil naš nekdanji smučarski skakalec, sicer tudi veliki ljubitelj kolesarstva in prijatelj Primoža Rogliča. Continental je svojim gostom omogočil, da ob podpori številnih gledalcev na zaprtih cestah središča Pariza na kolesu občutijo del tega največjega vsakoletnega kolesarskega spektakla in tik pred zaključkom 106. dirke po Franciji prevozijo nekaj kilometrov, ki so jih kmalu za njimi v zadnji etapi zmogli še najboljši kolesarji sveta.
FOTO: Osebni arhiv
FOTO: Osebni arhiv

'Leteči Kranjec', zmagovalec sedmih tekem za svetovni pokal, dobitnik olimpijskega brona in svetovni prvak v smučarskih poletih, je po prihodu v cilj dejal: »Super izkušnja, da sem pobližje videl, kako je, ko se profesionalni kolesarji pripeljejo v Pariz. Zahvalil bi se organizatorjem in Continentalu za to priložnost in upam, da bom drugo leto tu pričakal Primoža Rogliča z rumeno majico.«
 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije