NA DOBRI POTI

FOTO: Kakšna preobrazba! Jelena shujšala 40 kilogramov

Nekdanja teniška igralka se je začela rediti po upokojitvi.
Fotografija: Jelena Dokić je na dobri poti, da shujša na težo, ki jo je imela, preden je začela jesti, da bi potlačila svoja čustva. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Jelena Dokić je na dobri poti, da shujša na težo, ki jo je imela, preden je začela jesti, da bi potlačila svoja čustva. FOTO: posnetek zaslona

Nekdanja teniška igralka Jelena Dokić je razkrila neverjetno preobrazbo, s katero bi brez težav konkurirala tekmovalcem v šovu The Biggest Loser. Nekdanja številka štiri ženskega tenisa, ki se je rodila v Osijeku srbskemu očetu Damirju in hrvaški mami Ljiljani (družina se je leta 1994 preselila v Avstralijo), je bila na poti na teniški vrh, a so jo ustavile družinske razprtije. Pri tem je glavno vlogo igral njeno oče Damir, ki jo je, kot je kasneje razkrila v svoji knjigi, zlorabljal (ko je leta 2000 na turnirju v Kanadi izpadla zelo zgodaj, jo je oče tako pretepel, da je izgubila zavest), razmišljala je celo o samomoru.

Po upokojitvi leta 2014 so se začeli kopičiti kilogrami. Na vrhuncu je tehtnica kazala kar 120 kilogramov. Zaradi sramu si ni upala zapustiti hiše. Danes 35-letna Jelena tehta 80 kilogramov in upa, da ji bo uspelo izgubiti še nekaj kilogramov ter bo shujšala na 66 kilogramov.

Preobrazba v pol leta:


Jelena je na instagramu objavila svoj napredek pri hujšanju in zapisala, da upa, da bo navdih za druge, ki si prav tako želijo izgubiti kilograme. »Fotografija ne levi je iz časa, ko sem začela hujšati. Težko jo je bilo objaviti in gledati. Bila sem nezdrava in v slabi formi, še bolj pomembno, bila sem zelo nesrečna, nobene samozavesti nisem imela,« je zapisala in razkrila, da je zaradi svoje teže in nesamozavesti zavrnila marsikatero priložnost za delo.

Začela je slediti dieti in se počuti veliko bolje. Pravi, da ne gre samo za izgubo kilogramov, ampak tudi za bolj zdrav slog življenja. Za bližnjo prihodnost pa načrtuje tudi poroko s svojim dolgoletnim partnerjem Tinom Bikićem, s katerim si želita ustvariti družino. 

Jelena pred letom dni:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije