BURI DUHOVE

FOTO: Je to prepovedano? Poglejte, kakšna se je tenisačica (25) pojavila na Wimbledonu

Odela se je v črnega pajaca.
Fotografija: Eugenie Bouchard zna razveseliti svoje sledilce na družabnih omrežjih, predvsem moški del ... FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Eugenie Bouchard zna razveseliti svoje sledilce na družabnih omrežjih, predvsem moški del ... FOTO: Instagram

Da morajo biti udeleženci teniškega turnirja med tekmami na zelenem Wimbledonu v belem, je javnosti že dolgo znano. Kljub temu nekateri precej striktna pravila včasih prekršijo. Če gre za malenkost, jim organizatorji včasih tudi pogledajo skozi prste.

Še preden se tekme začnejo, pa si tekmovalci lahko dajo nekaj duška med preizkušanjem terena. Nedavno se je tako po zelenici podila trenutno 79. na lestvici WTA Kanadčanka Eugenie Bouchard. Pozornosti pa ni požela z igro, ampak z opravo. Na zelenici je bila namreč v črnem oprijetem pajacu, ki je le malo prepustil domišljiji.



Potem ko smo preleteli njene fotografije na družabnih omrežjih, moramo priznati, da se dekle očitno res ne sramuje svojega telesa, saj so njeni profili polni precej razgaljenih prizorov. In zasledovalcem je to očitno zelo všeč, saj nenehno hvalijo njen videz, tenisa pač ne ...






Naj še dodamo, da dekle ni bilo čisto izvirno. V črnem kombinezonu se je na enem od velikih turnirjev, in sicer v Franciji kmalu po rojstvu otroka, pojavila Serena Williams, ena najboljših tenisačic na svetu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije