UPS

Borki MMA pokukali dojki na plano, sodnik navdušil vse (VIDEO)

Nastala bi lahko neprijetna situacija.
Fotografija: FOTO: Instagram
Odpri galerijo
FOTO: Instagram

Borbe pod okriljem UFC so se še ne tako dolgo nazaj odvijale v Las Vegasu, za glavno atrakcijo pa sta poskrbeli borki ​​Norma Dumont Viane in Ashlee Evans Smith, potem ko je bil boj med Curtisom Blaydesom in Derrickom Lewisom odpovedan, ker je bil prvi pozitiven na korono.


Prepričljivo zmago je s soglasno sodniško odločitvijo zabeležila Brazilka Viane, a še posebej ena podrobnost je zaznamovala to ne preveč privlačno borbo. Brazilska predstavnica je bila namreč v t. i. položaju top mount, ko so ji prsi zdrsnile iz ozkega športnega modrčka, a je sodnik Jason Herzog na kratko ustavil boj brez preveč obotavljanja, da bi prilagodil nedrček. Sodnik Herzog je s to hitro reakcijo sprožil številne pozitivne komentarje, saj je borki pomagal, da se je izognila neprijetni situaciji razkritja njenega »bogastva«.


Norma Dumont Viane ima v svoji poklicni karieri MMA razmerje 5 : 1 in to je bila njena prva zmaga pod okriljem UFC. Pred tem je nastopala v brazilskih organizacijah, medtem ko je njena nasprotnica v UFC od leta 2014 in je zabeležila tri zmage in pet porazov. Če ne bi bila Američanka, bi verjetno že zdavnaj »letela« iz te borilne organizacije, še zapišejo mediji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije