ZLATI KAPETAN

Bo Goran Dragić oblekel srbski dres?

Komentiral je objavo srbskega košarkarja Bogdana Bogdanovića na instagramu.
Fotografija: Bosta Luka in Goran letos zaigrala skupaj na svetovnem prvenstvu? FOTO: Fiba
Odpri galerijo
Bosta Luka in Goran letos zaigrala skupaj na svetovnem prvenstvu? FOTO: Fiba

Kapetan naše zlate košarkarske reprezentance Goran Dragić ima po očetovi strani srbske korenine, tako da bi lahko, če bi želel, v preteklosti igral tudi za Srbijo. Na veliko srečo slovenskih navijačev se to ni zgodilo in Goran je že dolga leta član slovenske košarkarske reprezentance. Je pa v nedavni objavi srbskega košarkarja Bogdana Bogdanovića na instagramu zapisal, da potrebuje srbski dres. A naj vas ne skrbi preveč, nepozabni kapetan Slovenije si ga, verjamemo, želi samo za spominek.

Preberite še: Ekskluzivno: Dragićeva v Ljubljani gradi hišo (FOTO)

Bogdanović je v svoji objavi na instagramu pokazal, kako je videti nov dres, ki ga bo srbska košarkarska reprezentanca nosila na prihajajočem svetovnem prvenstvu, k bo od 25. avgusta do 10. septembra na Japonskem, Filipinih ter v Indoneziji. Dragič pa je v njegovi objavi zapisal »Potrebujem enega Boki«.

Goran Dragić je pred nekaj dnevi dopolnil 37 let in vprašanje je, ali ga bomo še kdaj videli igrati v reprezentančnem dresu. Ali bo igral na letošnjem svetovnem prvenstvu, še ni jasno. Zagotovo bi njegove izkušnje prišle še kako prav reprezentanci pa tudi njegova igra je še vedno na zelo zavidljivi ravni. Kako lepo bi bilo, če bi se priljubljeni Gogi iz Kosez na prihajajočem svetovnem prvenstvu reprezentančno dokončno poslovil z medaljo okrog vratu. A tudi če konec ne bo takšen, se mu lahko samo priklonimo. Brez njegovih fenomenalnih iger leta 2017 bi bila Slovenija težko evropski prvak.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije