S SKOKOV V GOLF

Virus ni ustavil golfistov: Ulaga osvojil Bad Kleinkirchheim

Na turnirju s podporo golfskih prijateljev iz Bad Kleinkircheima je na golfu Trnovo z lahkoto in 16 pikami bruto na 9 luknjah slavil zmagovalec devetih zmag v svetovnem pokalu v smučarskih skokih Primož Ulaga.
Fotografija: Ekipa na turnirju FOTO: Grega Fenn
Odpri galerijo
Ekipa na turnirju FOTO: Grega Fenn

Serija turnirjev After job 9 se je nadaljevala s turnirjem Vzajemci na golfu Trnovo, kjer je slavil Timon Svetek (18 bruto). Na dalmatinskem After job turnirju je slavil Žiga Babnik (17 bruto), na turnirju kriptovalute.si pa Max Golob s 17 bruto. Naslednji After job 9 Powered by Bad Kleinkirchheim bo v torek, 18. avgusta, na golfu Trnovo.

Achim Lienert, ki vodi hotel Kolmhof, je ponosen, da se je Bad Kleinkirchheim umestil na svetovni golfistični zemljevid: Napovedal je ponovno organizacijo After job 9 tedna golfa v prvem tednu oktobra tudi letos. Igralci bodo lahko trenirali na tamkajšnjem igrišču za petkov dogodek, nato pa odigrali Kolmhof turnir v soboto. 

Igra in druženje

Ustanovitelj projekta After job 9 ​Gregor Vehovec je povedal: »Turnirji After job predstavljajo inovativen pristop v igri golfa tako doma kot v tujini. Ponosen sem, da so golfisti prepoznali prednost odigranih turnirjev na 9 luknjah, zdaj že na veliko igriščih po Sloveniji. Ne skrivam ambicij, da bi se tovrsten način igre in druženja prijel tudi v tujini.«

Serija turnirjev After job 9 do konca oktobra:

  • 18. 8. AJ9 Powered by Bad Kleinkirchheim,
  • 25. 9. AJ9 Pozdrav poletju z DJ Jocom Powered by Healy
  • 1. 9. AJ9 "Green Jacket Legend" Powered by Vzajemna
  • 8. 9. AJ9 Powered by kriptovalute.si & Imperio Mexicano
  • 15. 9. AJ9 Powered by Volvo & Summit Leasing
  • 29. 9. AJ9 & 7. navtični BYC open
Turnirji naj bi se jeseni razširili v Lipico in sosednjo Italijo, če bodo razmere zaradi epidemije koronavirusa to dopuščale.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije