NBA

Nova izjemna predstava Dončića, Dallas pa poražen (VIDEO)

Dosegel je 33 točk.
Fotografija: FOTO: Tim Heitman, Usa Today Sports
Odpri galerijo
FOTO: Tim Heitman, Usa Today Sports

Dallas je v NBA doma spet izgubil. Tokrat z Washingtonom s 120 : 114. Luka Dončić je dosegel 33 točk, imel pa je še 10 podaj in 4 skoke.

Bradley Beal je v Dallasu za goste zadel 26 točk, Kyle Kuzma 10 od svojih 22 v zadnji četrtini, Kentavious Caldwell-Pope pa je prispeval štiri odločilne točke v zadnjih trenutkih dvoboja. »Nismo igrali dobro, kratko in enostavno. Bolje bi se morali pripraviti na srečanje,« je menil Dončić po tekmi, ki bi jo Dallas lahko dobil. Tim Hardaway Jr. je s trojko 49,4 sekunde pred koncem namreč domačo ekipo približal na dve točki zaostanka (112:114). Nato sta zadela Caldwell-Pope in Dončić, prvega je nato v preigravanju pod obroč nepravilno zaustavljal Maxi Kleber. Bilo je še 10,5 sekunde do konca, ko je Caldwell-Pope zadel oba prosta meta, Kuzma pa je po zgrešeni trojki Dončića postavil končni izid.

Houston je premagal Charlotte s 146 : 143, tekma se je končala po podaljšku, dvoboj večera pa je bil med Phoenixom in Brooklynom. Prvi so zmagali s 113 : 107 in prišli do 17. zmage v sezoni ter so na drugem mestu na zahodnem delu lige, prvi na vzhodnem pa je Brooklyn.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije