Predstavitvena informacija

Kaj prinaša letošnja novost za vse poznavalce športa?

Ob igrah na srečo je v ospredju predvsem – sreča. A vendar številni športni navdušenci, predvsem pri športnih stavah, svoj hobi in strast povezujejo tudi s poznavanjem najljubših športov
Fotografija: Thinkstock
Odpri galerijo
Thinkstock

V sodelovanju s podjetjem »Sport Radar«, enim od vodilnih in najbolj priznanih svetovnih ponudnikov na področju vrednotenja in razumevanja športnih podatkov in statistike, je Športna loterija ob začetku svetovnega prvenstva v nogometu lansirala »Live Sport Center«. Športni center Športne loterije je spletišče številnih aktualnih in poglobljenih podatkov o različnih športih in središče športne statistike.


Letošnja novost


Letošnja novost je namenjena vsem športnih poznavalcem, ljubiteljem športa in tudi tistim, ki boste to še postali. Hkrati pa je spletni športni center Športne loterije pomemben vir podatkov za slovenske igralce športnih stav, ki bodo lahko svojo srečo in poznavanje športa oplemenitili tudi s številnimi aktualnimi podatki, podanimi tudi v realnem času, ki jih najdete na novem slovenskem športnem podatkovnem spletišču.
FOTO: Športna loterija
FOTO: Športna loterija

Nova statistika


Nova statistika je predstavljena v novi, preglednejši in privlačnejši grafični podobi. Prav posebej pa boste lahko na športnem spletišču Športne loterije uživali ljubitelji nogometa. Namreč, poseben zavihek je namenjen svetovnemu prvenstvu v Rusiji, »Live Sports Center« pa bo ponudil številne zanimivosti že na uvodu v razburljivo nogometno jesen. Športna loterija – najboljši podatki za najboljše navijače in poznavalce športa – greš stavit.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije