LIGA PRVAKOV

Danes začetek četrtfinalnih tekem v ligi prvakov

Danes bosta na sporedu obračuna med Manchester Cityjem in Bayernom ter Benfico in milanskim Interjem Samirja Handanovića.
Fotografija: Milanski Inter Samirja Handanovića se bo nocoj pomeril z Benfico. FOTO: Alberto Lingria Reuters
Odpri galerijo
Milanski Inter Samirja Handanovića se bo nocoj pomeril z Benfico. FOTO: Alberto Lingria Reuters

Nogometaši v ligi prvakov bodo drevi ob 21. uri začeli četrtfinalne obračune. Danes bosta na sporedu obračuna med Manchester Cityjem in Bayernom ter Benfico in milanskim Interjem Samirja Handanovića.

image_alt
Slovenci na koncu sveta

Bayern bo v Manchestru brez kamerunskega napadalca Erica Maxima Choupo-Motinga ter tudi Manuela Neuerja in Lucasa Hernandeza, medtem ko bo City pogrešal Phila Fodna po težavah s slepičem.

Pri Benfici pa bodo manjkali Nicolas Otamendi, Alexander Bah, Goncalo Guedes in Julian Draxler. Inter pa takih težav nima, sta pa vprašljiva Milan Škriniar in Hakan Calhanoglu.

V sredo bosta še dve prvi četrtfinalni tekmi, Milan bo gostil Napoli, Real Madrid pa Chelsea.

Boljši iz obračuna Milan - Napoli se bo v polfinalu meril z boljšim iz dvoboja Benfica - Inter, zmagovalec dvoboja Real Madrid - Chelsea pa z boljšim iz četrtfinala med Manchester Cityjem in Bayernom.

Povratne tekme četrtfinala bodo 18. in 19. aprila. Prvi polfinalni tekmi bosta 9. in 10. maja, povratni pa teden dni pozneje. Finale bo 10. junija v Istanbulu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije