NBA

VIDEO: Nurkić se je grozljivo poškodoval

Ne boste verjeli, kaj je naredil sodnik.
Fotografija: FOTO: USA Today Sports
Odpri galerijo
FOTO: USA Today Sports

PORTLAND – Včerajšnji večer v NBA je zaznamovala huda poškodba bosanskega reprezentanta Jusufa Nurkića, potem ko je pomagal svoji ekipi Portland Trail Blazers do šeste zaporedne uvrstitve v končnico z zmago po dveh podaljških nad Brooklynom (148 : 144).

Odnesli so ga na nosilih

Nurkić je bil prvi strelec Portlanda z 32 točkami, temu je dodal še 16 skokov in pet podaj, a blestečo predstavo je zasenčila njegova huda poškodba. Ko je poskušal odbito žogo spraviti v koš, je nerodno pristal na levi nogi, ki se je zvila podenj. Kar nekaj igralcev obeh ekip ni moglo skriti pomilovalnih pogledov, ko so videli, kako resna je poškodba, dvorana pa je v trenutku utihnila. Nurkića so z igrišča odnesli na nosilih in mu z brisačo zakrili obraz. Za nameček se je eden od sodnikov, ki je dogodek spremljal izpod koša odpravil proti zapisnikarski mizi in Nurkića brcnil ravno v zlomljeno nogo.

Najboljša sezona v karieri

Nurkić je igral svojo najboljšo sezono v karieri, saj je v povprečju dosegal po 15,4 točke, 10,3 skoka in 1,4 blokade na tekmo. Po prvih ocenah ga čaka dolgotrajno okrevanje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije