NBA

Ste videli, kaj je počel Dončić? (VIDEO)

Proti Portlandu je zadel osem trojk.
Fotografija: FOTO: Reuters
Odpri galerijo
FOTO: Reuters

Luka Dončić je na domači tekmi proti Portlandu z osmimi trojkami in 35 točkami popeljal svoj Dallas do zmage s 120 : 112. V pretekli noči je do zmage z Miamijem prišel tudi Goran Dragić.

Portland je povedel že za 11 točk sredi prve četrtine, nato pa je Luka v treh minutah zadel štiri trojke in Dallas je vodstvo obdržal do konca tekme. Luka je imel še 8 podaj in 7 skokov, osem zadetih trojk pa je njegov osebni rekord.



Damian Lillard s 34 točkami in 10 podajami ni mogel preprečiti nove zmage Dallasa, ki je s 27 zmagami in 15 porazi v tej sezoni na 6. mestu v zahodni konferenci.

Dragić do zmage na gostovanju

Miami je zmagal v Oklahomi. Z izjemo prvega dela prve četrtine je vodil vso tekmo, Goran pa je v 29 minutah igre prispeval 10 točk in 5 podaj. Kendrick Nunn je bil najučinkovitejši pri Miamiju z 22 točkami, za Oklahomo pa jih je Danilo Gallinari dosegel 27.

Dallas ima zdaj štiri dni počitka do naslednje tekme, ko bo v noči na sredo gostil moštvo Los Angeles Clippers. Dragić bo z Miamijem v nedeljo zvečer gostoval v San Antoniu. Tretji slovenski košarkar v NBA Vlatko Čančar pa bo imel priložnost, da stopi v igro, v noči na ponedeljek, ko Denver gosti Indiano.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije