KOŠARKA

Ameriški zvezdnik Dončića kljub rekordom postavil na realna tla (VIDEO)

»Saj je dober, ni pa najboljši j..... 20-letnik v zgodovini lige. Ne bodite nespoštljivi do Malona, Bryanta in drugih,« se je razjezil v videu.
Fotografija: Luka Dončić navdušuje v dresu Dallasa, a lanski novinec leta ima vseeno tudi kritike. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Luka Dončić navdušuje v dresu Dallasa, a lanski novinec leta ima vseeno tudi kritike. FOTO: Youtube

Luka Dončić je zadnjo tekmo prve polovice rednega dela sezone sklenil z vrhunsko predstavo. Slovenec je dosegel že 20. trojni dvojček v karieri. Z doseženimi 25 točkami, 15 skoki in 17 podajami je dosegel svoj rekord v karieri. To je sicer že dvanajsti trojni dvojček v njegovi 1,5-letni karieri v ligi NBA. S tem neverjetnim izidom je postal deveti košarkar vseh časov, in to celo najmlajši, ki jim je uspela taka statistika.

Kljub številnim pohvalam, ki jih je deležen 20-letnik, pa je nedavno postal tudi tarča znanega ameriškega raperja Snoop Dogga. Glasbenik se ne strinja s številnimi, da je Dončić najboljši 20-letnik v zgodovini ameriške lige NBA. »Verjetno je najboljši Evropejec, definitivno pa ni najboljši 20-letnik vseh časov v ligi,« je povedal v videu, ki si ga lahko ogledate spodaj. »Ne bodite nespoštljivi do vseh temnopoltih igralcev v zgodovini, ki so bili boljši, na primer Moses Malone, Kobe BryantLeBron James in Kevin Garnett,« je o precenjenosti Dončića razpredal znani raper, ki se ima za košarkarskega strokovnjaka, saj po njegovih besedah gleda košarko že od 70. let prejšnjega stoletja.



Oglejte si vrhunce tekme, kjer je Luka dosegel svoj najvišji dvojni trojček v karieri.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije