VEDNO BO Z NJIMI

VIDEO: Hrvaškega junaka oblile solze

»Koliko vam pomeni majica z likom vašega prijatelja?« Ob tem vprašanju hrvaški vratar Danijel Subašić ni mogel zadržati solz.
Fotografija: Danijel Subašić. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Danijel Subašić. FOTO: Youtube

SOČI – Potem ko je dobesedno rešil hrvaško reprezentanco v osmini finala svetovnega prvenstva v nogometu, ne nazadnje je Dancem ubranil tri enajstmetrovke, se je vratar Danijel Subašić včeraj z branilcem Domagojem Vido udeležil redne novinarske konference v  Sočiju.

Odlično razpoložena in popolnoma sproščena sta se Vida in Subašić šalila, posebej ob tem, da je Subašić padal z ramen Vide po velikem slavju. Nato je bilo na vrsti vprašanje nekega novinarja. »Ne poznamo dobro situacije, zato me zanima, koliko vam pomeni majica z likom vašega prijatelja,« je vprašal, pri tem pa mislil na Subašićevo majico, ki jo nosi pod dresom in na kateri je vedno pokojni nogometaš Hrvoje Ćustić.

»Pa, ko se je njemu to zgodilo ... Huh ...« je začel Subašić odgovarjati na vprašanje, a ni mogel dokončati stavka. Le sklonil je glavo in skozi zobe dejal, da ne more. Ko si je opomogel, je takoj zamenjal mesto, kjer se nahajajo mikrofoni, z Vido, ki je tiskovko izpeljal do konca. Takrat je vratar le spregovoril: »Oprostite za solze, jeb***. Čustva so zajeb*** stvar ...«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije