Ste športni navdušenec? Obiščite Poletov portal

Objavljeno 19. november 2018 11.51 | Posodobljeno 19. november 2018 11.51 | Piše: P. I.

Polet.si je vodilni portal s področja športne rekreacije in zdravega, s športom povezanega načina življenja. Portal odlikuje visoka strokovnost člankov, večina avtorjev je najboljših na svojem področju, zato je Polet v času svojega obstoja že nekaj sto tisoč Slovencev prepričal, da je gibanje zdravo.

FOTO: Internet
Za vas imamo vsak dan objavljenih 12 člankov, ki so razdeljeni v 6 rubrik.


NA KISIKU
V tej rubriki pišemo o zunanjih športih, športni rekreaciji na prostem, na zraku, na kisiku. V to rubriko damo tudi napovednike za prihajajoče športno-rekreativne prireditve ali pišemo najbolj aktualne zgodbe.

TELOVADNICA
Če je rubrika Na kisiku rezervirana za zunanje športe, je Telovadnica za dvoranske športe oziroma športno rekreacijo pod streho. V tej rubriki pišemo o vsem, kar se dogaja v telovadnicah, športnih dvoranah, fitnesih ali bazenih. Seveda pa tu najdete tudi članke o telovadbi in o vseh mogočih vadbah.

ZDRAVJE IN PREHRANA
To je naša zelo pomembna rubrika, saj smo se obvezali, da bomo svoje bralce dobro poučili o zdravju in prehrani. V njej boste lahko prebrali nešteto odličnih člankov o vsakodnevnih potrebah po hrani, ne samo športnika, temveč vsakega aktivnega človeka. Zdravje je na prvem mestu, zato pravimo, da kjer je zdravje, je tudi užitek za športanje.

ZGODBA Z NASMEHOM
Dobre športne zgodbe naše bralce vedno znova vabijo na naš portal. Športnih zgodb je toliko, kolikor je športnikov, nekdanjih športnikov, rekreativcev ali avanturistov. V to rubriko vabimo tudi bralce, da opišejo svojo zgodbo, lahko tudi družinski izlet ali kakšno nepozabno avanturo.

DAN MLADOSTI
Ta rubrika ni rezervirana samo za mlade, ampak tudi za tiste, ki so bili nekoč mladi. »Dan mladosti je najlepši dan, zato ga moramo izkoristiti tako, kot bi bil naš zadnji,« nam je nekoč pisal bralec iz Prekmurja. Tega stavka nismo pozabili, zato je rubrika obstala in bo ostala kot najbolj priljubljena med mladimi in malo manj mladimi!

OPREMA
Kaj športniku ali rekreativcu pomeni oprema? Vse! Brez nje ni športa. Ni pa nujno, da je najboljša, kar trgovci ponujajo, pomembnejše je, da je prava, da služi nam in si z nepravilno izbiro ne delamo škode. Ta rubrika bralca pouči, katera oprema je prava zanj. Obvešča pa tudi o novostih na trgu.

FOTOGRAFIJA DNEVA
Polet.si vsak dan objavi fotografijo dneva. Še najraje takšno, ki jo pošlje bralec. Torej, pošljite fotografijo, za katero menite, da bo našim bralcem polepšala dan. Pošljete lahko tudi zgodbo, objavili jo bomo v Zgodbi z nasmehom!

POLETOVI RECEPTI
Športniki radi dobro jemo, radi pa tudi kuhamo in pečemo. V tej rubriki so vedno trije aktualni recepti. Tudi bralci nam jih pošiljajo. Ni nujno, da so namenjeni zgolj športnikom, lahko so tudi običajni »na drugačen način«.

KOLUMNE
Mnenja in kolumne naših piscev ali športnih poznavalcev so med najbolj branimi v Sloveniji. Vabljeni ste tudi vi. Zakaj pa ne bi naš bralec povedal česa zanimivega in sporočil nekaj, kar bi zanimalo druge bralce?

ARHIV
Na naši strani lahko brskate po arhivu člankov. Verjemite, ne boste se tako hitro prebili skozi.
Deli s prijatelji