KOŠARKA NBA

Roglič v Parizu strastno navijal za Dragića

Primož Roglič je izkoristil obisk lige NBA v Evropi. Izkazal se je za strastnega navijača Chicago Bullsov in Gorana Dragića.
Fotografija: Rogla in Gogi v Parizu. FOTO: Primož Roglič Facebook 
Odpri galerijo
Rogla in Gogi v Parizu. FOTO: Primož Roglič Facebook 

Spektakel se je zgodil v dvorani Accor v Parizu, na polnih tribunah je bilo nekaj zvezdniških imen, med katerimi je najbolj izstopal slovenski kolesarski as Primož Roglič.

image_alt
Novak Đoković tarča kritik zaradi "nedovoljenega" odhoda na stranišče

Goran Dragić je prvo leto član slovitih Bullsov iz Chicaga. Izkazalo pa se je, da je Primož Roglič že od nekdaj strastni navijač te legendarne ekipe. Pomerila sta se Detroit Pistons in Chicago Bulls. Za tiste, ki redno spremljajo NBA, sta to zagotovo najboljši ekipi iz devetdesetih let prejšnjega stoletja. Vsekakor je šlo za obračun gigantov, ki se ga je ogledalo tudi veliko Slovencev.

Roglič se je z Gogijem srečal že pred tekmo. Seveda je sledila skupna fotografija. To je olimpijski prvak v kronometru in trikratni zmagovalec Vuelte tudi delil na instagramu.

Kasneje je svojo navijaško strast izrazil še z zapisom na omenjenem omrežju. Gremo, Bulls! je s francosko besedo allez in logom franšize iz Chicaga spodbujal Dragića in njegove kolege.

Bullsi so zmagali s 126:108, kapetan slovenske reprezentance je v 14 minutah dosegel tri točke in zbral še po dva skoka in podaji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije