KIKS

Prva tekma po koronavirusu: Cristiano Ronaldo zgrešil enajstmetrovko (VIDEO)

Več kot osem milijonov gledalcev si je ogledalo tekmo med moštvoma Juventus in Milan.
Fotografija: Cristiano Ronaldo. FOTO: Massimo Pinca, Reuters
Odpri galerijo
Cristiano Ronaldo. FOTO: Massimo Pinca, Reuters

Po vrnitvi nogometa na Apeninski polotok po koronakrizi si je povratno tekmo polfinala italijanskega pokala med Juventusom in Milanom ogledalo več kot osem milijonov gledalcev programa Rai, poročajo lokalni mediji. Tekma se je sicer končala brez zadetkov, zvezdnik Juveja Cristiano Ronaldo je zgrešil enajstmetrovko.

V finale pokala so napredovali nogometaši torinskega Juventusa, saj se je prva tekma v prestolnici Lombardije že pred marčevsko prekinitvijo končala z 1 : 1.

Cristiano Ronaldo. FOTO: Massimo Pinca, Reuters
Cristiano Ronaldo. FOTO: Massimo Pinca, Reuters
Torinski klub bo v finalu igral proti boljšemu z današnjega dvoboja med Napolijem in milanskim Interjem. Neapeljčani so na prvi tekmi premagali klub Samirja Handanovića z 1 : 0. Finale bo 17. junija v Rimu.

Prva tekma po prekinitvi je pred televizijske zaslone privabila blizu 8,3 milijona gledalcev na Rai 1, glavni javni televiziji. Gre za najboljšo gledanost nogometne tekme to sezono v Italiji.

Na Raiju so prenašali tudi tekme italijanske reprezentance. Najbolj gledana tekma azzurrov to sezono je bila kvalifikacijska za evro proti BiH, ki je novembra pred zasloni zbrala 7,4 milijona gledalcev.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije