NOGOMET

Prestopna bomba v Mariboru

Nogometaši Maribora začeli priprave. Obeta se še veliko kadrovskih premikov.
Fotografija: Vijolični so na zadnjih desetih tekmah prejeli vsega pet golov. FOTO: Jure Banfi
Odpri galerijo
Vijolični so na zadnjih desetih tekmah prejeli vsega pet golov. FOTO: Jure Banfi

Pogled na lestvico je bil v zaključku jesenskega dela za nogometaše Maribora zelo lep, spomladi pa bodo varovanci Radovana Karanovića poskušali v klubske vitrine vrniti lovoriko, ki se jim izmika od leta 2019.

Pod taktirko trenerja Karanovića je Maribor izgubil le dvakrat, od tega enkrat v pokalu. FOTO: Tadej Regent
Pod taktirko trenerja Karanovića je Maribor izgubil le dvakrat, od tega enkrat v pokalu. FOTO: Tadej Regent

»Čutim, da je pri vseh prisotna želja, da vrnemo naslov v Maribor,« je na včerajšnji novinarski konferenci na domačem stadionu povedal Karanović, ki je z opravljenim delom od konca septembra pa do izteka minulega leta prepričal navijače in klubsko vodstvo, ki je v njem našlo hitro zamenjavo za Simona Rožmana. Mariborčani z 39 točkami vodijo pred prvim zasledovalcem Koprom (38).

Športni direktor Marko Šuler ima polne roke dela, saj bi poleg branilca Roberta Voloderja lahko v kratkem ostal tudi brez vezista Blaža Vrhovca, ki ni podaljšal pogodbe. »Okrepitve? Dokler ni na papirju, ne bi o imenih. Borimo se za naslov, tako da zna biti kar bomba,« je v bližnjo prihodnost, ki prinaša tudi priprave v Turčiji, pogledal ​Šuler. Prva uradna preizkušnja po premoru bo februarski večni derbi z Olimpijo v Ljubljani. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije