PRESTOP?

Noro: Barcelona se zanima za Kampla

Kevin Kampl naj bi bil po mnenju Kataloncev idealna zamenjava za Frenkieja De Jonga.
Fotografija: Slovenski reprezentant Kevin Kampl se je znašel na radarju Barcelone. FOTO: AP
Odpri galerijo
Slovenski reprezentant Kevin Kampl se je znašel na radarju Barcelone. FOTO: AP

BARCELONA – Se obeta največji slovenski nogometni prestop vseh časov? Sodeč po pisanju katalonskega Sporta, naj bi se Barcelona ogrevala za našega reprezentanta Kevina Kampla.

Zapisali so namreč, da bi bil nogometaš Leipziga idealna izbira, potem ko je v vodo padel prestop Frenkieja De Jonga. Čeprav so bili že dogovorjeni za prestop, so se naposled v Ajaxu odločili, da ga zadržijo še eno sezono.

Zanimanje za Kampla naj bi v Barceloni že potrdili, ali bo do prestopa zares prišlo, bo znano v prihodnjem tednu, ko se tudi izteče poletni prestopni rok. 

Kevin Kampl je že s prestopom iz Bayerja v Leipzig za 20 milijonov evrov poskrbel za najdražji slovenski prestop doslej. FOTO: AP
Kevin Kampl je že s prestopom iz Bayerja v Leipzig za 20 milijonov evrov poskrbel za najdražji slovenski prestop doslej. FOTO: AP


Pri Sportu so še zapisali, da se Kampl odlično prilagaja položajem na igrišču, menijo tudi, da gre za zelo zanesljivega igralca, ki se znajde povsod in bil lahko razbremenil tudi Sergia Busquetsa.

Kampl je sicer včeraj manjkal v moštvu Leipziga na tekmi evropske lige na gostovanju pri Sorji Lugansku. Vzrok naj bi bila poškodba stegenske mišice, zaradi katere naj bi v moštvu manjkal tudi konec tedna na tekmah nemškega prvenstva. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije