Mohamed Salah v bitki s časom

Fotografija: Real Madrid's Sergio Ramos, left, fouls Liverpool's Mohamed Salah during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Odpri galerijo
Real Madrid's Sergio Ramos, left, fouls Liverpool's Mohamed Salah during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)

MADRID – Nogometaš Liverpoola in največji zvezdnik Egipta Mohamed Salah bo zaradi poškodbe, ki jo je staknil na finalu lige prvakov v soboto, moral počivati vsaj tri ali štiri tedne, so sporočili iz tabora Liverpoola.

Za izvrstnega napadalca se tako začenja bitka s časom, da bi bil morda le nared za nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji, kjer bo Egipt v predtekmovalni skupini igral z Urugvajem 15. junija, z domačini Rusi 19. in s Savdsko Arabijo 25. junija. »Zelo je razočaran zaradi tega, kar se je zgodilo, a je tudi popolnoma osredotočen na okrevanje. Poskušali bomo skrajšati okrevanje, vendar gre v osnovi za tri do štiri tedne dolg postopek,« je za španski časnik Marca dejal eden od fizioterapevtov Liverpoola Ruben Pons.

Salaha zdravijo v Španiji, ob njem pa je združena zdravniška ekipa Liverpoola in egiptovske reprezentance.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije