TEŽAVE NOGOMETNEGA ZVEZDNIKA

Messi se je opravičil za neodobreno pot Savdsko Arabijo

Klub naj bi zato sprejel odločitev, da mu ne podaljša pogodbe.
Fotografija: Lionel Messi se je opravičil. FOTO: Christian Hartmann,Reuters
Odpri galerijo
Lionel Messi se je opravičil. FOTO: Christian Hartmann,Reuters

Francoski nogometni prvoligaš Paris Saint-Germain je 3. maja za dva tedna suspendiral Lionela Messija, ker je brez dovoljenja kluba odpotoval v Savdsko Arabijo. Argentinski zvezdnik se je za to opravičil.

»Želim se opravičiti soigralcem in klubu,« je dejal Messi v video izjavi, ki jo je objavil na Instagramu, kjer ima 458 milijonov sledilcev.

Mu bodo po daljšali pogodbo?

»Po pravici povedano, mislil sem, da bomo imeli po tekmi dan premora, kot je bilo to po prejšnjih tekmah. Zato sem si organiziral pot v Savdsko Arabijo, ki sem jo prej že odpovedal. Tokrat tega nisem mogel narediti. Žal mi je, da sem to naredil, sedaj moram počakati, kaj bo naredil klub,« je dodal Messi.

Svetovni prvak je prejšnjo nedeljo najprej sodeloval pri domačem porazu proti Lorientu (1:3), nato pa odpotoval v državo, za katero opravlja vlogo ambasadorja in zato prejme lepe denarce. A za pot ni imel dovoljenja kluba.

Športni časnik L'Equipe je ob tem pred dnevi zapisal, da je argentinski nogometni superzvezdnik na izhodnih vratih. Klub naj bi namreč sprejel odločitev, da mu ne podaljša pogodbe.

Preberite še:

image_alt
Nogometni zvezdnik kot ambasador prejema lepe denarce, zdaj se mu obeta kazen

image_alt
Messi in Mbappe​ pred bavarsko utrdbo

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije