NI MU USPELO

Đoković se je zlomil, tekle so solze (VIDEO)

Izgubil je v treh nizih in tako ni postal drugi igralec na svetu, ki bi mu uspelo v eni sezoni osvojite vse štiri turnirje za grand slam.
Fotografija: Solze Novaka Đokovića. FOTO: Danielle Parhizkaran, USA Today Sports
Odpri galerijo
Solze Novaka Đokovića. FOTO: Danielle Parhizkaran, USA Today Sports

Novak Đoković, eden najboljših igralcev v zgodovini tenisa, je ustavljen. Na teniškem turnirju za grand slam US Open se je v finalu pomeril z Daniilom Medvedevom in izgubil. Gledalci so imeli priložnost spremljati izjemno atraktiven tenis, kljub temu pa je Rus za osvojitev turnirja potreboval tri sete – čisto vsi so se končali s 6 proti 4. Za Medvedeva je to prvi osvojeni turnir za grand slam, medtem ko bi Đoković, če bi mu uspelo osvojiti ta turnir, postal šele drugi igralec v zgodovini tenisa, ki bi mu v enem letu uspelo osvojiti vse štiri turnirje za grand slam. Do zdaj je to uspelo Rodu Laveru.

Kako težko je bilo Đokoviću tik pred zadnjo igro, kaže spodnji posnetek. Čeprav zanj težko rečemo, da je ljubljenec publike, je tokrat s tribun dobil veliko spodbude. V nekem trenutku se ga je dogajanje tako dotaknilo, da je zajokal. Njegove intimne trenutke pa je posnela kamere.Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije