»KAKO SO LAHKO TO SPREGLEDALI?«

Zmagovalni gol za Hrvate bi morali razveljaviti? Poglejte posnetek (VIDEO)

Švedski strokovnjak, ki dela za norveško reprezentanco, Kent-Harry Andersson, je opravil analizo in ugotovil, da bi gol moral biti razveljavljen.
Fotografija: Željko Musa. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Željko Musa. FOTO: Reuters

Hrvaški spletni portal 24sata.hr je včeraj pozno zvečer objavil vest z naslovom »Gol za zmago Hrvaške ni regularen« Zdi se, da je res. Kriv naj bi bil prav junak tekme Željko Musa, ki se je, preden je dobil žogo, sprehodil okoli nasprotnika skozi prepovedani prostor. Nato mu je reprezentančni kolega podal žogo, Musa pa je zabil gol, ki jih je ponesel v finale (na sporedu bo danes ob 16.30).

Pogledali bi lahko posnetek

Švedski strokovnjak, ki dela za norveško reprezentanco, Kent-Harry Andersson, je opravil analizo in dejal, da bi gol moral biti razveljavljen. »Ne razumem, kako so sodniki to lahko dovolili, saj so bili blizu in videli vse. Ta gol bi morali razveljaviti, saj je bil neregularen.« Dodal je še, če so to spregledali, bi lahko pogledali posnetek in naknadno sprejeli odločitev o tem. 

Novinar omenjenega hrvaškega portala Boris Trifunović je pripisal: »Z vsem dolžnim spoštovanjem, a se zdi, da ima Andersson prav. Zadetek je bil zaradi Musovega sprehoda v prepovedani prostor neregularen, vendar se sodniki niso oglasili. Gledali so Igorja Karačića, ki je v tistem trenutku imel žogo. Še sreča, da je rok za pritožbe že mimo. Norvežani se bodo morali zadovoljiti z bronom, mi pa gremo v lov na zlato.«

Kako je bilo, poglejte sami.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije