Za Dončića bi se lahko uresničil najbolj črni scenarij

Danes se še ne bo vrnil na parket.
Fotografija: FOTO: Jerome Miron, USA Today Sports
Odpri galerijo
FOTO: Jerome Miron, USA Today Sports

Luka Dončić bo po poročanju ameriških medijev zaradi okrevanja po zvinu gležnja počival še sedmo zaporedno tekmo v noči na torek po slovenskem proti Utahu. Morda se bo vrnil šele konec tedna za tekmo vseh zvezd, za katero je bil izbran v prvo peterko.

Spletna stran Rotoworld piše, da bo Dončič najbrž izpustil tudi zadnjo Dallasovo tekmo pred srečanjem vseh zvezd v četrtek proti Sacramentu, morda pa celo nastop na tekmi vseh zvezd, kjer se bosta pomerili ekipi LeBrona Jamesa in Janisa Adetokumba (Giannis Antetokounmpo). Dončića je v svojo ekipo izbral James.

Na spletni strani Clutch Points pa pišejo, da v Dallasu ne bi imeli nič proti, če bi se Dončić vrnil na tekmi vseh zvezd, ki bo v noči na nedeljo. Novinar ESPN Tim MacMahon je namreč dejal, da je bil trener Mavsov Rick Carlisle jasen, ko je dejal, da bo Dončić na tekmi vseh zvezd lahko nastopil, če bo do njej tudi okreval.

Desni gleženj si je zvil konec januarja na treningu

Dončić si je desni gleženj zvil konec januarja na treningu, in ker je enako poškodbo utrpel že prej v sezoni, so v klubu zelo previdni pri njegovi vrnitvi na parket. Na 43 tekmah svoje druge sezone v NBA ima sicer povprečje 28,8 točke, 9,5 skoka in 8,7 podaje na tekmo.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije