STRAŠNO

VIDEO: Trenutek grozljive poškodbe Messija, znana diagnoza

Barcelona je zmagala, a slavili niso.
Fotografija: Trenutek v 26. minuti, ko so se uresničili najhujše nočne more navijačev Barce: Lionel Messi se je poškodoval. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Trenutek v 26. minuti, ko so se uresničili najhujše nočne more navijačev Barce: Lionel Messi se je poškodoval. FOTO: Youtube

BARCELONA – Nogometaši Barcelone so na derbiju devetega kroga španskega prvenstva v 13. minuti povedli že s 2 : 0. Strelec je bil Lionel Messi, ki pa je moral nekaj minut kasneje zapustiti igrišče. V 26. minuti je nerodno padel na roko in obležal v hudih bolečinah.

Zdravniška ekipa moštva je Argentincu komolec najprej še povila, a je bilo hitro jasno, da Messi tekme ne bo mogel nadaljevati. S Nou Campa so ga odpeljali v bolnišnico, in medtem ko so navijači Barcelone nestrpno čakali prve novice o daleč najboljšem posamezniku ekipe, so se na spletu hitro pojavili posnetki strašne poškodbe Messija.

Po tekmi, ki jo je Barcelona dobila s 4 : 2 in se povzpela na vrh lestvice, ni nihče pretirano slavil, vsi so zaskrbljeno čakali na novice iz bolnišnice. Iz kluba so sporočili, da bo zaradi zloma koželjnice desne roke z igrišč odsoten najmanj tri tedne. V najboljšem primeru se bo vrnil 11. novembra, kar pa pomeni, da bo izpustil ne le tekmo lige prvakov z Interjem sredi naslednjega tedna, temveč tudi tekmo naslednjo nedeljo z Madridom. El clasico bo tako po dolgem času minil tako brez Messija kot Cristiana Ronalda, ki je poleti iz Madrida prestopil v italijanski Juventus.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije