LIGA PRVAKOV

VIDEO: To si je po tekmi privoščil kontroverzni trener

Po zmagi nad Juventusom je bil v središču pozornosti trener Jose Mourinho.
Fotografija: Jose Mourinho je razjezil italijanske navijače. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Jose Mourinho je razjezil italijanske navijače. FOTO: Reuters

TORINO – Na sinočnji tekmi nogometne lige prvakov med Juventusom in Manchester Unitedom je ob zmagi Angležev z 2 : 1 znova šov ukradel kontroverzni trener Jose Mourinho. Po zmagi je zakorakal na zelenico in začel izzivati domače navijače, ki so pobesneli, Mourinho pa je moral v garderobo odkorakati s spremstvom. 

Nad njegovo potezo so se zgražali številni nogometni navdušenci, navdušil ni niti pripadnikov Uniteda, ki bi ga sicer v zadnjem času radi nagnali s trenerske klopi. Na novinarski konferenci je razvpiti Portugalec na vprašanje, ali se mu gesta ni zdela žaljiva, odgovoril, da so bili vso tekmo do njega žaljivi Juventusovi navijači. 



»Žalili so me vseh 90 minut, čeprav sem tukaj le, da opravim svojo službo,« je dejal. »Mislim, da nisem nikogar užalil, s svojo gesto sem želel le, da so navijači še glasnejši. Verjetno tega ne bi smel storiti in zdaj, ko je glava hladna, tega niti ne bi storil, a ko sem poslušal žaljivke na račun moje in Interjeve družine, sem se odzval tako,« je povedal Mourinho, ki ima z Juventusovi navijači slabe odnose že iz časov vodenja Interja.

Zaradi njegovega vedenja so ga že na zelenici napadli nogometaši Juventusa, simpatij pa ni požel niti v svojem taboru. Nekdanji nogometaš Man Uniteda Paul Scholes je v neposrednem prenosu tekme komentiral, da je »treba zmagovati z več dostojanstva«.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije