SUBAŠIĆ

Novi šok v hrvaški reprezentanci, slovo še enega od junakov

»Po desetih letih igranja za reprezentanco je čas za slovo.«
Fotografija: Subašić (densno) je še razkril, da se je za slovo od reprezentance odločil pred začetkom nogometnega svetovnega prvenstva v Rusiji. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Subašić (densno) je še razkril, da se je za slovo od reprezentance odločil pred začetkom nogometnega svetovnega prvenstva v Rusiji. FOTO: Reuters

ZAGREB – Hrvaško nogometno reprezentanco je zapustil še eden od junakov preteklega svetovnega prvenstva v Rusiji, kjer so 'ognjeni' igrali v finalu. Tokrat se je za slovo od dresa z državnim grbom odločil še 33-letni vratar reprezentance, Danijel Subašić.

»Po desetih letih igranja za reprezentanco je čas za slovo. Za menoj je dolga pot, od prvega vpoklica leta 2008 do uresničitve sanj 'malega dečka iz Zadra',« je dejal Subašić.

Hrvaški vratar je še tretji iz vrst 'ognjenih', ki zapušča kockasti dres. Pred njim sta se za slovo odločila tudi Vedran Ćorluka in Mario Mandžukić.

Subašić je še razkril, da se je za slovo od reprezentance odločil že pred začetkom nogometnega svetovnega prvenstva v Rusiji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije