NORO

Bombica iz lige NBA: V Slovenijo prihajajo Dončićevi šefi

Mark Cuban, Dirk Nowitzki, Jason Kidd, Nico Harrison in Michael Finley naj bi prihodnji teden pripotovali v Slovenijo.
Fotografija: Na letalo naj bi sedel tudi Mark Cuban. FOTO: Mike Blake, Reuters
Odpri galerijo
Na letalo naj bi sedel tudi Mark Cuban. FOTO: Mike Blake, Reuters

Na twitterju je završalo, da po koncu olimpijskih iger v Slovenijo prihajajo Dončićevi šefi v ligi NBA. Poznavalec lige Marc Stein poroča, da bodo Dirk Nowitzki, Mark Cuban, Jason Kidd, Nico Harrison in Michael Finley pripotovali v Slovenijo in Luki Dončiću osebno predstavili 200 milijonov dolarjev vredno pogodbo, s katero bi ga še za vsaj pet let zadržali v klubu.

Vodstvo kluba Dallas Mavericks naj bi v Slovenijo pripotovalo prihodnji teden ob vrnitvi naše reprezentance iz Tokia. Stein je še zapisal, da je podaljšanje Dončićeve pogodbe že težko pričakovano. Do podpisa pogodbe bi lahko prišlo ob koncu sezone v ligi, a naj bi na Lukovo željo s pogovori počakali na konec olimpijskih iger. Radovedne že zanima, kaj bo pisalo v pogodbi, a Stein več podrobnosti ni razkril. 
 


Da bo v Cuban res pripotoval v Slovenijo, poročajo tudi na spletni strani Dallasnews, kjer dodajajo, da naj bi vodstvo kluba v Ljubljano pripotovalo v začetku tedna. Ob tem še dodajajo, da so potovanje v Slovenijo načrtovali več tednov in da je o vsem skupaj podrobno obveščen tudi Dončić.


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije