NOGOMET

Županov sin Leljak podpisal pogodbo z ugledno športno agencijo

Mlademu Radenčanu odprta nogometna pot proti vrhu.
Fotografija: fds FOTO: Sfd
Odpri galerijo
fds FOTO: Sfd

Župana občine Radenci Roman Leljak je očitno ponosen na svoja otroka, zlasti na sina Nejca, ki se mu obeta odlična nogometna kariera. Leljakov 13-letni sin Nejc je namreč podpisal nogometno pogodbo z AR Sport Management, ki jo zastopa priznani manager Amir Ružnić.

Nejc Leljak, ki za mlajše selekcije Nogometne šole Mura zadeva kot za stavo, je rojen leta 2010. Ob strokovnjakih in lastni zagnanosti mu bo zdaj še lažje, ker bo zanj skrbela športna agencija AR Sport Management, ki upravlja kariere številnih profesionalnih športnikov in skrbi za razvoj igralcev.

Po mnenju mnogih poznavalcev v svetu nogometa je omenjena agencija ena najboljših, če ne celo najboljša športna agencija pri nas, saj med drugim skrbi za igralce, kot so Josip Iličić, Benjamin Verbič, Andraž Šporar, Aljoša Matko in mnoge druge.

»Podpisana nogometna pogodba med AR Sport Management, g. Ružničem in Nejcem je lep začetek 13-letnega sina. Naj ti dragi bog in vsi svetniki tega sveta pomagajo na poti v nogometne vode...,« je na družbenem omrežju zapisal radenski župan Roman Leljak.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije